Merhabalar,

 

Madencilik, demir-çelik (kok,sinter, YF, ÇH, SDM, HH, EAO, DRI), enerji (RES,GES, Geri kazanım, Hidrojen Teknolojileri), atıksu arıtma , çevre ve atık geri kazanım konularında etkin bir şekilde fizibilite çalışmaları hazırlıyoruz. Demir çelik başta olmak üzere bu konularda, yeni yatırımların yanı sıra mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve kapasite artışı  için uzun vadeli finansal ve stratejik planları fabrika genelinde bütünsel ve seçenekli oluşturuyoruz.

 

Yurtiçi ve yurtdışı fizibilite çalışmalarını başarı ile yürütüyoruz. Yatırımcının devlet desteklerinden yararlanması ve kredi olanaklarının başarı ile sonuçlanabilmesi için ihtiyaca yönelik farklı fizibilite çalışmaları yapıyoruz.

 

Fizibilite ve finansal değerlendirme çalışmaları ile birlikte yönetim danışmanlığı alanındaki uzmanlığımızla organizasyonel gereksinimlerinizi karşılayacak, iş ve süreçlerinizi iyileştirecek çözümler sunarak sizlerle birlikte çalışıyoruz. Aynı zamanda ekonomiklik, etkinlik ve verimlilik konularında kapsamlı değerlendirmeler sunarak işletmelerin başarılarını şekillendirmelerine destek veriyoruz.  Fizibilite aşaması sonrası uygulama aşamasında da proje yönetimi desteği sunuyoruz.

 

Projeyi daha da güçlendirmek için, ihtiyaca göre konuyla ilgili uzman partner firmalar ve deneyimli mühendislerden  danışmanlık hizmeti alarak proje bazlı ekipler oluşturuyoruz. Bu sayede işletmenizin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor ve rekabet avantajınızı artırmanıza yardımcı oluyoruz.

 

 

Saygılarımla,

Gülay ACAR

Kurucu/Alkım Fizibilite ve Yönetim Danışmanlığı 

linkedin.com/in/gülay-acar-70aa5680

Tel: 0 553 857 1442

 

Whatsapp
Mail Gönder
Telefon
X